Základná škola Jakubov

Darovanie 2 % PDF Tlačiť E-mail
Vážení rodičia a priatelia školy,

darujte svojim deťom v našej škole 2% zo svojich daní. Tento dar Vás nič nestojí. Vaše 2% idú na účet občianskeho združenia ZDRUŽENIE RODIČOV, teda Vy rodičia prostredníctvom svojich zástupcov rozhodujete, kde budú Vaše 2% v škole použité.

Občianske združenie Rodičovské združenie pri ZŠ Jakubov v Jakubove sa usiluje získavať finančné prostriedky na skvalitňovanie materiálno-technickej vybavenosti školy okrem iného aj získavaním finančných prostriedkov ako podielu zaplatenej dane z príjmov fyzických a právnických osôb už niekoľko rokov.
Touto cestou sa Vám všetkým, ktorí ste i v minulosti takýmto spôsobom prispeli, chceme veľmi pekne poďakovať a zároveň sa na Vás obraciame s prosbou o  poskytnutie 2% zaplatenej dane za rok 2018 aj tento rok.
Aj Vaše peniaze umožnia škole pokračovať v revitalizácii školských priestorov, v revitalizácii ich materiálno-technického vybavenia. V nastávajúcom období naďalej chceme modernizovať odborné učebne i kmeňové triedy, chceme nakupovať moderné didaktické vzdelávacie pomôcky aj pre začlenených žiakov.
Aj Vy teda môžete prispieť k skvalitneniu úrovne výchovno-vzdelávacieho procesu v našej škole.

Investícia do vzdelania je Vaša správna voľba!

Ako postupovať:

1.       Do 15.2.2019 požiadajte zamestnávateľa o vykonanie ročného zúčtovania zaplatených preddavkov na daň
2.       Požiadajte zamestnávateľa, aby Vám vystavil tlačivo:
3.       Z tohto potvrdenia si viete zistiť dátum zaplatenia dane a vypočítať 2% z Vašej zaplatenej dane/ táto suma musí byť minimálne 3,32 €
4.       Stiahnite si a vypíšte tlačivo, v ktorom sú už vyplnené naše údaje o prijímateľovi

5.       Obe tieto tlačivá je potrebné odovzdať do 1. mája 2019 buď na riaditeľstvo ZŠ Jakubov alebo na príslušný obvodný daňový úrad/ podľa Vášho bydliska

Ďakujeme.smiley

Posledná úprava ( Štvrtok, 07 Február 2019 15:39 )

IŽK - rodičia

IZK